08 February 2019

Президентът Румен Радев връчи сертификати на български предприятия с високи постижения в иновациите в Националния конкурс „Иновативно предприятие на годината“ . Тази година, сред 25-те номинирани фирми от общо 100 взели участие, се нареди и отличи „Антиподес“ с новия си продукт Prim.bg, а именно първата за България ERP система от висок клас като облачно решение, локализирано на шест езика, на цени, достъпни за малкия и среден бизнес.

Представителите на компанията- консултантът по внедряване Моника Иванова и търговецът Бисер Кръстев посочиха, че с гордост ще използват марката „Високи постижения в иновациите“ и ще се стремят да поддържат креативността и особено иновативността, защото тя е най-ефективният механизъм за постигане на висок и устойчив икономически растеж в съвременния свят. Prim.bg е модерно решение за бизнеса, независимо от големината и георгафското му положение, за това сме горди с продукта си, поставящ българските ERP системи на предна позиция сред европейските ни конкуренти, казаха още от „Антиподес“.

Иновационният форум се провежда за четиринадесети път от 2004 г и има мисията да насърчи иновационната дейност на българските компании и да популяризира техните успешни иновации сред широката общественост. Събитието се организира от фондация "Приложни изследвания и комуникации" и Enterprise Europe Network – България, с подкрепата на Генерална дирекция "Вътрешен пазар, промишленост, предприемачество и МСП" на Европейската комисия.