Вертикално решение за фирми в сектора на услугите

Antipodes.Cubes има многобройни предимства за фирми в сектора на услугите. Системата поддържа работа с множество различни планове, кредитни лимити и възможности за плащане. Освен това тя позволява максимално автоматизиране при обслужването на абонати на месечна база, което Ви гарантира по-голяма скалируемост на бизнеса с по-малко ресурси.

В съвременното информационно общество всеки ден ставаме свидетели на появата на нови услуги, а пазарът се променя буквално за месеци. Към традиционните комунални услуги като водоснабдяването, електропреносните системи или кабелната телевизия, непрекъснато се прибавят изцяло нови възможности - мобилен интернет, онлайн разплащания, услуги, базирани на местоположението, IP телевизия, интернет хостинг и много други.

Нови технологични услуги възникват всеки ден, а решения от типа smart grid обещават да добавят интелигентност и към традиционните комунални инфраструктури, усложнявайки още повече тяхното управление и отчитане. Нещо повече - редица неща, за които до сега сме свикнали да мислим като за продукти - софтуерните програми, офисните телефонни централи, достъпът до филми и музика, и дори книгите - вече се предлагат под формата на услуги.

Фирма Антиподес е добре позиционирана в сектора на услугите. Екипът ни има дългогодишен опит с различни типове доставчици на услуги.

С Antipodes.Cubes Вие можете лесно да добавяте и премахвате нови услуги, пакети или промоционални оферти. Опция, която е особено важна, ако развивате бизнес в сферата на информационните и комуникационни технологии, където бързото пускане на пазара на нова услуга може да се окаже решаващо в битката с конкуренцията. През последните години една от най-често обсъжданите заплахи пред телекомуникационните оператори е засилващата се конкуренция от страна на онлайн компаниите, а причината е, че новите интернет услуги се появяват много по-бързо, докато телекомите имат нужда от повече време, за да обновят своето портфолио. Без значение в кой сегмент сте фокусирани, с нашия бизнес софтуер Вие ще намалите до минимум времето за стартиране на нови услуги, премахвайки всички ненужни забавяния и ще бъдете много по-гъвкави, отговаряйки своевременно на пазарните промени.

В добавка, Antipodes.Cubes притежава и вградена интелигентност, която ще Ви позволи да следите много по-прецизно потребителските нагласи и да отговаряте своевременно на промените в тях. Мощните CRM функционалности на решението ще обезпечат безпроблемната комуникация с клиентите, дейностите по поддръжка на услугите и ще създадат нови възможности за маркетинг пред компанията.